Till startsidan!


Unika solglasögon designade för att skydda ditt barns ögon!

Frubishades är speciellt framtagna för att passa små barnansikten med dess unika design. De är stöpta i en sammanhängande mjuk form vilket gör att det inte finns några hårda eller vassa kanter som kan skava eller skada barnet. Det gör att glasögat sitter bekvämt på hela dagen. Glasögat har ett justerbart band med kardborre vilket gör det lätt att hitta optimal storlek och komfort. Glasögat tål vatten och flyter om man skulle tappa det när man badar.

Har 100% UV skydd + bluelight skydd för maximalt skydd. Passerat kliniska tester och är CE märkta.

Passar 6 mån-6 år. Finns i blått, gult, rosa, grönt och lila samt kamoflagefärgade och med döskallar på. Fler färger kommer under sommaren.
Ny
het! Cups n Cargo


acp

Här får man plats med det nödvändigaste när man är ute och promenerar. På ett smidigt sätt kommer du lätt åt nappflaskan, mobilen, drickan och plånboken och i den rymliga nätkassen kan man förvara leksaker, blöjor eller annat behövligt. Passar de flesta vagnar.
Kommer i juli.Super smarta och roliga Väderkompisen är här! »

Inga fler bråk om vad barnen ska ha på sig - väderkompisen visar på ett enkelt och kul sätt hur vädret kommer att bli och vad man ska ha på sig.

Man fäster bilden på utsidan av fönstret och termostaten visar hur vädret kommer att bli; warm,mild,cool,chilly och cold. Kompisen ändrar kläder efter temperaturen. Finns i flicka och pojke. Lekande lätt.